

Last Updated: 6/10/2019

## G.O. Live Presents: Let There Be Peace

Show Schedule

- <u>6:00 6:03:50pm</u> Jillian Monet Thank You (Jill walks out singing her song) - 3.5 min performance (ALL LIGHTS TURNED DOWN Down, YELLOW Lights fade UP as the music starts, purple/ultraviolet lights at the back)
- 6:04 6:06:50pm G. Allen Battle & Jacqueline Battle (Welcome to the show and intro Lyndon Carriger; entering from both sides) - 3 mins (YELLOW Lights remain)
- 6:07 6:11pm Lyndon Carriger (song topic: peace). 4 min performance (Transition to green lights with a soft blue wash at the back)
- 6:11 6:12:30pm Jillian Monet (Enters as MC / intro Naomi Parchment) 90 Secs
  (Transition back to YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 6:12:50 6:22pm Naomi Parchment 10 min performance (transition to red Lights remain, with a soft blue wash at the back)
- 6:22 6:27:30pm Jillian Monet (NACH & Tyson's Storehouse / Stephanie Strong intro offering / intro choir) - 5.5 mins (Transition back to Blue Lights, with soft red lights at the back)
- 6:27 6:37pm Kingdom Women of Worship (offering being taken at this time) 10 min performance (Transition back to AMBER Lights, yellow lights at the back)
- 6:37 6:40pm Jillian Monet (reprise / intro Family Worship) 3 min performance
  (Transition back to YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 6:41 7:01pm Family Worship (Traditional Set) 20 min performance (Transition to Soft red Lights, soft blue lights at the back)
- 7:02 7:06pm Jillian Monet (Intermission Announcement / Intro Gladys "Too Much" Seldon) 4 mins (Transition back to YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 7:06 7:16pm Intermission 10 mins Jillian Monet to Host (Transition back to YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 7:23 7:24pm Jillian Monet (Welcome Back / Intro Lyndon Carriger) 60 secs (remain YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)

- 7:24:30 7:30:30pm Lyndon Carriger 6 Min performance (Transition to green lights with a soft blue wash at the back)
- 7:31 7:33pm Jillian Monet (Intro Randel Hall) (transition YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 7:33:30 7:39:30pm Randel Hall 6 min Performance (transition to soft red Lights remain, with a soft blue wash at the back)
- 7:39:30 7:40:30pm Jillian Monet (Intro Family Worship) (transition to YELLOW Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 7:40 8:20:50pm -Family Worship 40 min performance (transition to blue Lights, purple/ultraviolet lights at the back)
- 8:20 8:45pm Prayer 25 min performance (remain blue Lights, purple/ultraviolet lights at the back)